Gastenboek

Gastenboek

Lees hier alle berichten

Schrijf een bericht

Sandy van Diepen | 13-07-2016

Oh wat geweldig dat de webshop het weer doet! Ik heb m'n setje netjes via de post ontvangen en ook m'n vriend was er erg blij mee!! ;) Dit wordt mijn vaste shop plaats voor spannende en ook dagelijkse lingerie! Ga zo door! Kuzz, Sandy

Reactie:Wat fijn dat je tevreden bent, Sandy!! Veel plezier met je bestelling! Chantal.

Silvia Oosterling | 01-06-2013

Mooie lingerie,veel keus in allerlei stijlen!Op facebook word ik goed op de hoogte gehouden,nu ook met kledingadvies erbij,erg leuk!

rudy owel | 26-03-2013

Veruit de mooiste en meest kleurrijke site die ik ooit gezien heb! De lingerie die hier gepresenteerd wordt is van TOPniveau en de prijsklassen zijn bovendien haalbaar!? De site zou elke modebewuste vrouw regelmatig moeten raadplegen.

Mandy | 07-03-2013

Hele mooie lingerie en een zeer snelle en nette levering. Met spoed een setje besteld en ze hebben er alles aan gedaan om het op tijd bij me te bezorgen. Bedankt voor de goede service Lingerie & Beyond!

Stephanie | 02-01-2013

De shapewear van Kiss Me Deadly is waanzinnig mooi en super vrouwelijk. Niets is te vergelijken met dit prachtige merk. Dank je wel Lingerie & Beyond. Het Vargas jurkje doet wonderen onder mijn little black dress ...

Lingerie & Beyond © 2021