Pasadvies

Pasadvies

Balconette beha padded

Deze bh heeft een rechte halslijn en past ieder soort borst. Doordat de pasvorm flexibel is zul je maximaal kunnen genieten van de comfortabele vorm. De onderkant van je borsten worden omsloten door de beugels, wat ervoor zorgt dat je decolleté bescheiden gevormd wordt.

Balconette beha unpadded

Deze bh heeft een rechte halslijn en past ieder soort borst. Doordat de pasvorm flexibel is zul je maximaal kunnen genieten van de comfortabele vorm. De onderkant van je borsten worden omsloten door de beugels, wat ervoor zorgt dat je decolleté bescheiden gevormd wordt. De niet voorgevormde cups volgen de natuurlijke lijn van je borsten.

Balconette beha half cup padded

Deze bh heeft een mooie en onthullende rechthoekige neklijn. De borsten worden prachtig gelift door de kleine voorgevormde kussentjes. Het effect is dat je borsten een prachtige decolleté krijgt, zoals de franse vrouwen in de 19e eeuw. Deze bh is perfect voor vrouwen met een a, b en c cup.

Balconette push up beha padded

Een bh voor een diepe onthullende decolleté. De nauwgezette beugels zorgen ervoor dat je borsten voorzichtig tegen elkaar worden geduwd. Een perfecte bh voor een sexy en vrouwelijke pasvorm.

Push Up beha padded

Een bh voor een diepe onthullende decolleté. De kleine kussentjes en nauwgezette beugels zorgen ervoor dat je borsten voorzichtig tegen elkaar worden geduwd. Een perfecte bh voor een sexy en vrouwelijke pasvorm.

Demi beha padded

Deze bh bedekken net de tepels en geven daardoor een erg sexy en onthullende vorm.  De speciaal gevormde kleine kussentjes aan de onderzijde van de cup zorgen ervoor dat je een zeer sexy decolleté krijgt.

Corset & Bustier

Een corset of een bustier zorgt ervoor dat je een adembenemend zandloper figuur krijgt. De corsetten en bustiers van tegenwoordig zijn flexibel en modern. De meeste corsetten en bustiers bedekken de navel en heeft een smalle taille waardoor er een prachtig figuur gevormd wordt.

Pasadvies

Meer dan de helft van de vrouwen in Nederland heeft een cup D of groter. Maar bijna 75% draagt de verkeerde bh maat en cupmaat.

Het lijkt misschien lastig om je goede maat te bepalen zonder hulp van een verkoopster in de winkel. Maar als je dit nu weet, dan kun je je dus ook afvragen of je het zelf misschien niet beter kan.

De beha's van Rose Lingerie kunnen qua omvang iets breder uitvallen! Ons advies is om voor één maat kleiner te kiezen betreft de omvang! Je hebt bijvoorbeeld maat 75C en je kiest een beha van Rose Lingerie, is ons advies om maat 70C te nemen!

Je bent aan het passen, en nu?

Pas s.v.p. hygiënisch en schoon. Houd bij het passen van slips, strings, body’s, teddies, korsetten, etc. en badkleding altijd een eigen slip aan.

Hoe bepaal je je maat?
Doe de BH aan op het middelste haakje. De bh moet stevig om je lichaam zitten. Zit de bh zo strak dat je moeite hebt met diep adem halen of krijg je er amper één of twee vingers tussen geschoven. Zet hem dan een haakje losser. Zit de bh op het laatste haakje te strak dan heb je een grotere omvangsmaat nodig. Meet opnieuw, haal opnieuw diep adem …. en bepaal of deze omvangsmaat beter/comfortabeler zit.. (Waren de cups wel goed, dan kies je bij de grotere omvangsmaat je cupmaat een halve maat kleiner.)  

Voor het bepalen van je cupmaat
Ga voorover hangen. Schuif de cups over je borsten. Spring een beetje en schudt wat op en neer. (Dit is geen grapje!) Kom weer overeind en beoordeel hoe de cups om je borsten zitten. Als je borsten er half uit zijn 'gevallen' dan is de maat niet goed.
Vervolgens druk je onder je arm op de beugel van de bh (i.v.t.) en voel of daar geen borstweefsel meer onder de beugel zit. Er mag op die plaats alleen maar huid onder de beugel zitten. Voel je toch dat je borst daar ook nog onder de beugel zit én zijn de cups wel mooi gevuld dan heb je eigenlijk een grotere cupmaat nodig.
Is er nu ruimte over in de cups? (De cups zijn niet helemaal gevuld, ze staan open) Dan is het waarschijnlijk dat de cupmaat te groot is. 

Liggen de beugels helemaal tegen je lichaam aan zoals het hoort? Of raken ze in het midden aan de voorkant je huid niet? In dit laatste geval zijn de cups waarschijnlijk te klein. 

Kijk nog eens van opzij en let op de overgang van de bovenkant van de bh naar je borsten. Drukt het randje van de bh daar in je borsten, dan is de cup misschien te klein. Je ziet dit ook als je strakke kleding draagt, dus neem hier vooral geen genoegen mee. Probeer het anders door een strak shirt over de bh aan te passen en kijk weer in de spiegel. Zie je een 'bobbel' boven de cups uitkomen dan heb je een grotere cupmaat nodig.

Nu ga je de schouderbandjes op de juiste lengte maken. Weet dat het deel van de bh dat om je lichaam zit het grootste deel van je borsten moet ‘dragen’. De bandjes zijn er vooral voor om te zorgen dat de bh tegen je lichaam aan blijft zitten. Stel ze dus zo in dat ze net wat moeten oprekken. Als je ze te kort maakt krijg je ‘deuken/striemen’ in je schouders. Bovendien zit dat onaangenaam.

Ga voor de spiegel staan en kijk van opzij en van achter naar de manier waarop je bh om je lichaam zit. Zit hij voor net zo hoog als achter dan zit je bh in ieder geval niet te los. Kruipt hij op je rug wat omhoog dan moet hij een haakje strakker.
Er mag in feite niets knellen, striemen, prikken, bobbelen of uitpuilen. Het past of het past niet.

Lingerie & Beyond © 2021