Privacy Statement

Privacy Statement

Lingerie & Beyond respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de door u verstrekte persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te kunnen afhandelen en om u te informeren over acties enLingerie & Beyond respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de door u verstrekte persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te kunnen afhandelen en om u te informeren over acties en actuele zaken door middel van onze nieuwsbrief. Lingerie & Beyond zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

 

Webbezoek

Wanneer u onze websites bezoekt dan worden de technische kenmerken van uw opvragingen in zogenaamde logfiles op onze servers bijgehouden. De technische kenmerken worden met behulp van een webbeacon door ons verkregen. De verkregen gegevens worden gedurende onbepaalde tijd bewaard ten behoeve van statistische analyses.

 

Zoekopdrachten

Wanneer u op onze website een zoekfunctie gebruikt dan kunnen uw zoektermen gecombineerd met de technische kenmerken worden opgeslagen. De verkregen gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard ten behoeve van statistische analyses.

 

Nieuwsbrieven

Wanneer u uzelf aanmeldt voor onze nieuwsbrief dan word uw e-mailadres door ons bewaard voor de looptijd van uw abbonement. U kunt uw te allen tijde afmelden voor elk van onze nieuwsbrieven. Hiervoor staat in elke nieuwsbrief een duidelijke en voordehandliggende manier vermeld. Mocht u er via de betreffende manier niet in slagen om uw abonnement te beëindigen dan kun u ons bij uitzondering schriftelijk op de hoogte stellen.el van onze nieuwsbrief. Lingerie & Beyond zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Webbezoek

Wanneer u onze websites bezoekt dan worden de technische kenmerken van uw opvragingen in zogenaamde logfiles op onze servers bijgehouden. De technische kenmerken worden met behulp van een webbeacon door ons verkregen. De verkregen gegevens worden gedurende onbepaalde tijd bewaard ten behoeve van statistisc

Zoekopdrachten

Wanneer u op onze website een zoekfunctie gebruikt dan kunnen uw zoektermen gecombineerd met de technische kenmerken worden opgeslagen. De verkregen gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard ten behoeve van statistische analyses.

 

Nieuwsbrieven

Wanneer u uzelf aanmeldt voor onze nieuwsbrief dan word uw e-mailadres door ons bewaard voor de looptijd van uw abbonement. U kunt uw te allen tijde afmelden voor elk van onze nieuwsbrieven. Hiervoor staat in elke nieuwsbrief een duidelijke en voordehandliggende manier vermeld. Mocht u er via de betreffende manier niet in slagen om uw abonnement te beëindigen dan kun u ons bij uitzondering schrijven.

Lingerie & Beyond © 2021