Over Lingerie & Beyond

Over Lingerie & Beyond

Lingerie & Beyond is een exclusieve online lingeriewinkel met luxe, sexy en pikante lingerie voor vrouwen. Voor iedereen in Nederland en België die van stijlvolle sensuele erotiek houdt.

Lingerie & Beyond is geen postorderbedrijf, maar een online exclusieve lingerie shop met een zeer uitgebreide collectie waarvan de voorraad beperkt is. Door de beperkte voorraad is het mogelijk om online een grote collectie aan te bieden. De lingerie die u besteld dient in de meeste gevallen apart besteld te worden bij de lingerie producent.

De identiteit van ‘Lingerie & Beyond’ wordt gekenmerkt door een continue zoektocht naar klasse, het accentueren van het positieve en het durven maken van een statement, zonder jezelf te overschreeuwen. Een vrouw mag trots zijn op wie zij is, inclusief haar vrouwelijkheid. ‘Lingerie & Beyond’  is daarmee te vergelijken. Wij zijn er trots op keuzes aan te mogen bieden, die een bijdrage kunnen leveren aan het accentueren van de positieve kanten van de vrouw. 

De lingerie waarmee je er niet alleen geweldig uitziet en je zelfvertrouwen geeft, maar waar je je ook altijd en overal fantastisch in voelt. Lingerie die je automatisch de perfecte uitstraling en vol zelfvertrouwen geeft. Lingerie die je met plezier overdag draagt, maar ook waarin je ‘s avonds je nog comfortabel voelt, of waarmee je de hele nacht kunt doorfeesten . Van elegant, comfortabel en zakelijk tot vrouwelijk en sexy: De lingeriemerken van Lingerie & Beyond zijn geschikt voor iedere stijl

Lingerie & Beyond kan het beste worden omschreven als dat ene perfecte stukje lingerie onder je kleding  perfect voor welke  gelegenheid dan ook. Een van de belangrijkste punten bij Lingerie & Beyond is de prachtige, vrouwelijke, comfortabele en fijne pasvorm van de Lingerie. Lingerie & Beyond biedt voor iedere vrouw, van iedere leeftijd een geweldig stukje lingerie. Lingerie & Beyond besteedt heel veel aandacht aan de inkoop van de lingeriemerken, maar ook aan details, zoals het materiaal, comfort, maatvoering, wordt uitvoerig aandacht besteed. Daarnaast zijn de  lingeriemerken van Lingerie & Beyond ook nog eens fijn om te dragen, elegantie, vrouwelijkheid wordt gecombineerd met comfort. 


De collectie

 

De collectie van Lingerie & Beyond wordt ieder seizoen zoveel mogelijke aangevuld met een nieuwe stukken. Wanneer je er zelf niet helemaal uitkomt en hulp nodig hebt voor styling, maten of welke vraag dan ook, dan helpt Lingerie & Beyond je heel graag op weg. Lingerie & Beyond heeft maten in de collectie van S tot en met XXXL, 36 tot en met 48 en van cup A tot en met H. Wanneer je de maat niet zo snel kan vinden, stuur een e-mail, dan geven wij aan welke lingerie aan jouw maat voldoet!

 

De online shop

De lingerie van Lingerie & Beyond kan uitsluitend worden besteld via onze website, waar makkelijk te gebruiken maattabellen helpen bij het bepalen van je persoonlijke lingeriemaat. Omdat Lingerie & Beyond privacy en veiligheid uitermate serieus nemen, worden alle persoonlijke gegevens absoluut, strikt vertrouwelijk behandeld.

Lingerie & Beyond © 2021