Body & Teddy

Body & Teddy

Body’s of Teddies werden oorspronkelijk verkocht onder de naam envelop chemise of camiknickers, de laatste werd bedacht in de jaren 1920 toen zij werden geïntroduceerd als een eendelig kledingstuk en het was afgeleid van een hemdje en slipje. Het was als een passend kledingstuk te dragen onder de kortere jurken van de tijd en ook aan populariteit gewonnen tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen vrouwen die dienden in militairgerelateerde taken droegen broeken in plaats van rokken. Door de late jaren 1940 werd het kledingstuk minder populair. Het kledingstuk is opnieuw verschenen in de lingerie markt in de jaren 1990 onder de naam teddy of body.

Een fashion body of teddy die een string panty, beha en mode top combineert. Fashion body’s en teddies komen in een breed scala aan stijlen, van eenvoudige stijlen met duidelijke materialen tot zeer luxe stijlen met kralen, kristallen of pailletten. Fashion top teddies en body’s  kunnen worden gedragen als onderkleding fancy of als bovenkleding zonder een top eroverheen! Een body of teddy met afneembare jarretels wordt ook wel een Teddiette genoemd!

De traditionele body en teddy zijn ontworpen voor het stimuleren van visuele aantrekkingskracht en om te pronken met je figuur. Traditionele body’s en teddies maken vaak gebruik van pure of gedeeltelijk pure materiaal. Een teddy is vooral gemaakt van minder stevige stof. Een Body is meestal gemaakt van een stevigere stof en wordt ook vaak aangeduid als "lichaam shapers" of "vrouwen shapers".

Axami V-1700 I Dare You... Flirty Spade Body
Flirty Spade body. Body van Axami Dare You. Sexy speelse body Flirty Spade in zwart met Swarovski..
€29,95
Excl. BTW: €24,75
Axami V-6520 Shades of Love Vermelho body
Rode, sensuele body Vermelho V-6520 uit de serie Shade of Love doet de zintuigen in vlam zetten! ..
€49,50
Excl. BTW: €40,91
Axami V-6530 Shades of Love Lait body
Witte, sensuele body Lait V-6530 uit de serie Shade of Love doet de zintuigen in vlam zetten! Tra..
€49,50
Excl. BTW: €40,91
Axami V-6540 Shades of Love Preto body
Zwarte, sensuele body Preto V-6540 uit de serie Shade of Love doet de zintuigen in vlam zetten! T..
€49,50
Excl. BTW: €40,91
Axami V-6560 Shades of Love Smokey Body
Intrigerende en transparante Body Smoky V-6560 is een sensuele uitdaging voor twee ... Met dit mo..
€35,95
Excl. BTW: €29,71


Lingerie & Beyond © 2021